Слойки з полуницею

Слойки з полуницею в цікавому виконанні — проста випічка до чаювання!

Інгредієнти

Листкове дріжджове тісто — 250 г
Полуничне варення — 50 г
Вода — 25 мл

Як приготувати Слойки з полуницею

Ароматні і вкрай прості слойки з полуницею – смачна випічка всього за чверть години! Блюдо просте і смачне, легке в приготуванні – особливо, якщо є покупне листково-дріжджове тісто. В якості начинки можна використовувати будь-яке варення – все залежить від ваших смакових уподобань.

Покроковий рецепт

Розморозити пласт листкового тіста. Краще всього вибирати дріжджове — воно краще піднімається і в результаті — більш ніжне і смачне. Розкачати тісто.

Вирізати з пласта кружечки і викласти на деко — змащене маслом.

Ще раз розкачати обрізки тіста і вирізати таку ж кількість кіл. Кожен коло сформувати у формі бублика.

Викласти варення середину кожного кружечка. Змастити краї виробу водою.

Накрити другою половинкою тіста. З’єднати краї виделкою.

Змастити слойки водою або яйцем і відправити в розігріту духову шафу. 10-15 хвилин випікання цілком вистачить.

Готові Слойки! Ароматну випічку можна подавати до чаювання — теплою і пишною! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Слойки з абрикосами