Слойки з абрикосами

Домашні слойки готуються з листкового тіста і варення з абрикосів. Випічка приваблює своїм смаком і швидкістю приготування.

Інгредієнти

Тісто листкове — 500 гр бездріжджове
Варення абрикосове — за смаком
Борошно — 1 ч. л.

Як приготувати Слойки з абрикосами

В рецепті використовується готовий напівфабрикат – листкове бездріжджове тісто. В якості начинки для слойок ми взяли абрикосове варення (фрукти – половинками). Кулінарні переваги такої домашньої випічки з листкового тіста – це мінімальний набір інгредієнтів і простота виготовлення і випічки. Тісто для слойок потрібно заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно розморозилося при кімнатній температурі до потрібної структури.

Покроковий рецепт

Отже, тісто викладаємо на робочу зону кухонного столу, присипану трохи пшеничним борошном. Тісто листкове розгортаємо в пласт тонший, розрізаємо його на квадрати.

В якості начинки для наших слойок використовується абрикосове варення, в якому плоди фрукта – половинки. По дві таких половинки викладаємо в центр квадратної заготовки.

Злегка притискаючи, скріплюємо протилежні краю заготовки.

Потім з’єднуємо і притискаємо залишилися сторони.

Слойки укладаємо на пергаментний папір, якій застеляємо деко.

Слойки випікаємо при 180 градусах в духовці приблизно 25 хвилин.

Угощаемся на здоров’я смачними слойки з абрикосами. Всім приємного апетиту!

Дивіться також:  Слойки з персиком