Слойки з персиком

Слойки — улюблені ласощі як дорослих, так і особливо дітей. Слойки з персиком просто надзвичайно смачні, тануть у роті і на тарілці буквально за секунди.

Інгредієнти

Тісто листкове заморожене — 1 упаковка
Борошно — 1 їдальня ложка
Персики консервовані — 1 банку
Цукор — 1 столова ложка
Жовток — 1 шт.
Масло вершкове — 20 гр.

Як приготувати Слойки з персиком

Всі інгредієнти для приготування страви доступні в будь-якому магазині. Не потребує ніяких зусиль.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування шарувань.


Розморозити тісто. Посипати поверхню для розкачування тіста борошном. Розкачати тісто висотою близько 0.5 див.

Розрізати тісто на квадратики, прямокутники чи ромби. На кожен ромб покласти половинку консервованого персика. Зробити конвертик, з’єднавши чотири краю.

Жовток збити з цукром.

Змастити збитим з цукром жовтком конвертики, викласти їх на змащений олією папір для випікання і поставити в розігріту до 220 градусів духовку. Випікати 15 — 20 хвилин.





Готові Слойки. Подавати з будь-яким напоєм, хто з чим любить. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Сосиски в дріжджовому листковому тісті