Листкові палички з беконом

Хрусткі беконні палички ідеально підійдуть як закуска як до пінному так і до чаю.

Інгредієнти

Тісто листкове — 500 гр
Копчений шинкованый бекон — 9 шт
Петрушка — 1 пучок
Сіль, перець, спеції — за смаком

Як приготувати Листкові палички з беконом

Палички з листкового тіста, копченого бекону і спецій.

Покроковий рецепт

Беремо шінкованной копчений бекон, платівку листкового тіста, сіль, перець, спеції — за смаком. Я вибрала свої улюблені — паприку і базилік.


Беремо жменю борошна, кладемо на неї тісто, трохи розкачуємо, солимо, перчимо, насипаємо нарізану зелень, паприку і базилік. Ріжемо на 9 пластинок.

Ріжемо на 9 вертикальних пластинок. Розігріваємо духовку до 180 °C. Стелимо на деко лист пергаментного паперу.

Скручуємо скибочки бекону з пластинками нашого тіста , викладаємо на деко і відправляємо в духовку

Стежимо за готовністю, як тільки палички підрум’яняться і трохи піднімуться — виймаємо і насолоджуємося) При бажанні можна разом з беконом додати в тісто перетертий сир. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Швидкий пиріг з яблуком і гарбузом з листкового тіста