Слойки з абрикосом

Інгредієнти

Листкове тісто — 1 упаковка
Курячий білок — 2 шт.
Персик — 1 шт. (великий) або ягода
Цукор — 100 г

Як приготувати Слойки з абрикосом

Покроковий рецепт

Персик помити, очистити від кісточки, нарізати невеликими кубиками.

Тісто розкачати завтовшки 3-4 мм, нарізати ромбиками.

Білок з цукром збити в міцну піну.

Акуратно перемішати білок з персиком (фрукт повинен бути сухим, не текти).

Деко застелити папером для випічки, викласти тісто. На тісто викласти фруктово-білкову масу.

Випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 10-15 хвилин. Ну дуже повітряні, ніжні слоенки! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Слойки з персиком