Смузі на зиму з фруктів, ягід і шпинату

Готуємося літа до зими… Взимку так необхідні вітаміни. Я заморожую фрукти, ягоди в спеціальних пакетах для заморожування, а взимку роблю смачний смузі.

Інгредієнти

Банан — 1 частина
Полуниця — 1 частина
Манго — 1 частина
Диня — 1 частина
Шпинат — 2 частина, велика жменя
Кефір — 250 мл

Як приготувати Смузі на зиму з фруктів, ягід і шпинату

Готуємося літа до зими…
Взимку так необхідні вітаміни. Я заморожую фрукти, ягоди в спеціальних пакетах для заморожування, а взимку роблю смачний смузі.

Нехай в даному рецепті вас не лякає шпинат. Ця трава не має яскраво вираженого смаку, тому на смак коктейлю шпинат практично не впливає, зате дуже корисний. І дивіться, який гарний зелений виходить смузі! У зимовий час так не вистачає зелені))

Покроковий рецепт

Отже, підготуємо фрукти, ягоди та шпинат. Все добре промиємо і просушити на паперовому рушнику.

Очищаємо продукти, там де це необхідно, нарізаємо кубиками, приблизно однакового розміру.

Тепер наповнюємо наші пакети для заморожування, вони мають клапани, щільні і це дуже зручно. Наповнюємо пакет в процентному співвідношенні 1:1:1:1:2 (полуниця-диня-манго-банан-шпинат). Потрібно пам’ятати, що фрукти розморожуються один раз, тому наповнюйте стільки, скільки ви готові використовувати одноразово, наприклад на 2 порції.

Настала зима : )…Щоб приготувати смузі, необхідно закинути всі інгредієнти в чашу блендера (якщо фрукти, ягоди заморожені, розморозьте їх хоча б наполовину).

Додайте кефір (можна кефір замінити на ряжанку або інший кисломолочний продукт).

Все подрібнити до однорідного стану пюре.

Ну ось, ми отримали смачний і корисний десерт. Їсти смузі можна ложечкою або пити через широку трубочку. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Смузі з ківі і йогуртом