Сочевичний суп-пюре з куркою

Приготування цього супу не вимагає ніяких особливих кулінарних навичок, а в результаті виходить дуже смачний суп пюре.

Інгредієнти

Куряче філе — 200 г
Картопля — 1 шт
Морква — 1 шт
Цибуля — 0,5 шт
Сочевиця — 40 г
Сіль, зелень, приправа — за смаком

Як приготувати Сочевичний суп-пюре з куркою

З сімейства бобових культур сочевиця лідирує за змістом і кількістю поживних речовин, ці речовини здатні зміцнити здоров’я дорослої людини і маленьких дітей, а так само наповнити їх енергією.

У сочевиці настільки багато корисних речовин, що вона здатна збільшувати тривалість життя людей, наповнювати їх здоров’ям і підтримувати високий рівень витривалості.

Покроковий рецепт

Ставимо каструлю з водою на плиту і чекаємо поки вода закипить. Беремо всі необхідні інгредієнти.


Куряче філе ріжемо маленькими кубиками. Овочі також нарізаємо невеликими кубиками, відміряємо потрібну кількість сочевиці.

Після закипання води спускаємо в киплячу воду куряче філе нарізані овочі і помиту сочевицю, солимо суп по смаку. Чекаємо поки суп закипить, далі ставимо на повільний вогонь і закриваємо кришкою.

Через 20 хвилин м’ясо, овочі і сочевиця зварилися. Додаємо в суп зелень і приправи за смаком, вимикаємо плиту, закриваємо кришкою і даємо настоятися ще п’ять хвилин.

Після того як суп настоявся, беремо блендер і подрібнюємо суп до утворення рідкої консистенції супу пюре. Густоту можна регулювати кількістю рідини. Якщо ви хочете рідкий суп залиште більше бульйону, а якщо вам більше подобається суп погустіше, то зайвий бульйон злити.
Суп готовий, приємного апетиту!

Дивіться також:  Суп-пюре з гарбуза з сухариками, імбиром і бастурмою