Соус з барбарису до мяса

Соус з червоного барбарису до м’ясних стейкам і шашлику

Інгредієнти

Цибуля — 2 шт.
Барбарис — 500 гр.
Цукор — 75 гр.
Сіль — ½ ч. л.
Паприка — 1 ч. л.
Чорний перець — ½ ч. л.

Як приготувати Соус з барбарису до м’яса

Всі ми любимо м’ясо, неважливо що це – чудовий стейк або шашлик, але для того щоб підкреслити його смак обов’язково потрібен цікавий і відповідний соус. Пропоную приготувати соус з червоного барбарису. Легка кислинка не тільки вдихне нове життя в звичний шашлик, але і допоможе м’яса швидше і легше перетравиться

Покроковий рецепт

1. Цибулю перемолоти на м’ясорубці.


2. Барбарис помити, видалити хвостики і протерти через сито. Це потрібно зробити обов’язково, так як в барбарисе багато кісточок.

3. Цибулю обсмажити на рослинному маслі.

4. Потім додати барбарис, сіль, паприку і чорний перець. Тушкувати соус 15-20 хвилин. Для більш гладкої консистенції соус можна ще раз пробити в блендері.

5. Неординарний соус до шашлику готовий!

Дивіться також:  Пряний вишневий соус до мяса