Спагетті з томатним соусом із запечених томатів

Спагетті з томатним соусом із запечених томатів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Помідори – 10-14 невеликих помідорів, нарізаних на 4 частини
Оливкова олія – 2 столові ложки
Ріпчаста цибуля – 1 маленька цибулина, дрібно нарізана
Часник – 2 зубчики часнику, подрібненого
Червоний перець – 1/2 чайної ложки
Вершкове масло – 20 г
Томатна паста – 1 банка (200 г)
Петрушка – жменя свіжої петрушки, нарізана (необов’язково, але смак дає чудовий)
Спагетті – .

Як приготувати Спагетті з томатним соусом із запечених томатів