Суп Альбондигас

Як приготувати Суп Альбондигас

Представлене страва готується з яловичих і рисових котлет, які готуються в томатному бульйоні з додаванням картоплі, моркви і цукіні. Ситний суп, який сподобається і дітям, і дорослим!
400 грам яловичого фаршу;
50 грам білого рису;
3 г подрібненого часнику;
1 яйце;
20 грам листя кінзи;
1 грам меленого кмину;
спеції;
20 мл оливкової олії;
50 грам нарізаного кубиками цибулі;
3 моркви, очищені, нарізані скибочками;
150 грам картоплі, нарізаного на шматочки;
600 мл яловичого бульйону;
150 грам, нарізаних кубиками помідорів;
томатний соус;
кмин мелений;
сушений орегано;
100 грам цукіні;
кінза.
1. В окрему, глибоку ємність викладіть фарш з яловичини, відварений рис, часник і яйце. Нарубаєте кінзу і також додайте. Приправити тмином і спеціями. Добре перемішайте масу.
2. З маси сформуйте котлетки.
3. У глибокій каструлі розігрійте оливкову олію. Викладіть цибулю і дайте обсмажитися протягом трьох хвилин.
4. Додайте часник і готуйте протягом половини хвилини. Додайте в каструлю картоплю, яловичий бульйон, помідори, томатний соус, кмин і орегано. Доведіть до кипіння.
5. Варіть протягом п’яти хвилин. Покладіть фрикадельки в суп і продовжуйте варити.
6. Додайте цукіні і готуйте ще п’ять хвилин. Приправити суп спеціями і рясно посипте рубаною кінзою.

Дивіться також:  Лимонний грецький суп з куркою і збитими яйцями