Ціла курка, запечена в східному стилі

Курка, запечена в східному стилі готується просто… натирається спеціями і запікається в духовці

Інгредієнти

Тушка курки — 1 шт.
Соєвий соус — 250 мл
Приправа для курки — 1 упаковка
Часник — 1 головка
Імбир — 4 див.

Як приготувати Ціла курка, запечена в східному стилі

Чудова запечена курка з східними ароматами – прекрасне блюдо вихідного дня

Покроковий рецепт

1. Курку помити, обсушити і покласти в глибоку каструлю.

2. Залити соєвим соусом.

3. Додати приправу для курки.

4. Натерти імбир і видавити часник. Втерти всі спеції в курку і поставити маринуватися на ніч у холодильник.


5. Запекти курку в духовці при 180 градусах 1 – 1,5 години, в залежності від розміру тушки. Якщо боїтеся, що курка пригорить, накрийте її фольгою при запіканні. В кінці можна зняти захист і підрум’янити птицю до бажаного кольору.

Дивіться також:  Курка смажена на сковороді