Цвітна капуста по-корейськи з грушею (маринована)

Маринована цвітна капуста по-корейськи — смачна і ароматна закуска для святкового меню!

Інгредієнти

Капуста кольорова — 1 головка
Оцет — 2 ст. л.
Масло рослинне — 2 ст. л.
Суміш перців — 1 / 2 ч. л.
Часник — 2 шт.
Груша — 1 шт.
Перець горошком — 3 шт.
Цукор — 1 ч. л.
Сіль — 2 ч. л.
Цибуля — 1 шт.

Як приготувати Цвітна капуста по-корейськи з грушею (маринована)

Маринувати можна не тільки морквину в корейському стилі, але і інші овочі, зокрема і цвітну капусту. Таке блюдо виходить дуже ніжним, пряним і колоритним. Готуватися маринована капуста набагато швидше, ніж морква, а за смаком – ідеальна зі всіх сторін! Спробуйте приготувати таку закуску до святкового столу, до того ж – приготування займе не більше 25 хвилин разом з відварюванням овоча!

Покроковий рецепт

Першим етапом потрібно очистити від корінців капусту, порубати на шматочки середньої величини і залити водою в глибокій каструлі. Відварити капусту аль денте — до напівготовності.

Тим часом, приготувати маринад для капусти. Для цього потрібно змішати масло, спеції, оцет, цукор і сіль. Спеції, сіль і цукор можна замінити на готову приправу для корейських солінь.

Нарізати цибулю півкільцями і всипати до маринаду.

Нарізати шматочками грушу і всипати до цибулі.

Додати капусту, перемішати і відправити маринувати блюдо на кілька годин, а краще — на ніч. Подавати закуску охолодженої до м’яса або риби. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Закуска з ковбаси