Вівсяне печиво по-домашньому

Вівсяне печиво по-домашньому – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Вівсяне печиво по-домашньому

Якщо настав такий момент, що ви чогось шалено хочете, то не кидайтеся на все поспіль, а спробуйте зробити своїми руками дуже смачне і корисне вівсяне печиво. Воно ніяк не позначиться на вашій фігурі, і ви отримаєте задоволення лише від одного виду цих печива, а на смак вони ще краще. Спробуйте!
І так, перейдемо до рецепту.
Вам знадобиться:
2 жовтки
100 г вершкового масло
0,5 склянки цукру
1 стакан вівсяних пластівців
2 ст. ложки кориці

Процес створення цих ласощів дуже простий і не вимагає яких-небудь особливих кулінарних знань.
Масло відкласти в сторону, щоб воно підтануло. Жовтки перетерти з цукром, збити віночком до білої піднялася субстанції. Розм’якшення масло додати в отриману суміш і перетерти, намагаючись прибрати грудочки, але якщо вони будуть, то нічого страшного, тому що в процесі масло розтане. Половину вівсяних пластівців розмолоти в блендері, змішати з іншою половиною цілих пластівців. Вівсянку додати в жовткову суміш і акуратно перемішати, додавши корицю. Тісто готове.
Форма печива по вашому розсуду. Можна просто просто відділяти кульки і класти їх на деко, на якому засклена пергаментний папір. Випікати печиво в духовці при 180 градусах 25-30 хвилин, розігрівати її попередньо не треба. Все, печиво готово! Воно ідеально підійде до склянці теплого молока.
Приємного апетиту!