Яєчня «Асорті»

Час приготування: 30 хвилин

Ситна страва, що підходить на сніданок для всієї сім’ї.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
Гриби — 100 гр
Яйце — 4 шт
Ковбаса або сосиски — 100 гр
Хмелі-сунелі — щіпка
Куркума — щіпка
Цибуля — 1 велика цибулина
Сіль, перець — за смаком

Як приготувати Яєчня «Асорті»

Ситна страва, що підходить на сніданок для всієї сім’ї. До складу входять різноманітні продукти і кожен може знайти щось на свій смак.

Покроковий рецепт

1

Гриби промити, відварити, вийняти з води, обсушити паперовим рушником.

2

Цибулю нарізати пір’ям і обсмажити на олії до рум’янцю. Додати спеції, перемішати, обсмажити ще хвилину.
Додати ковбасу, обсмажити 1 хвилину. Додати гриби, обсмажити 1 хвилину. Посолити, поперчити.

3

Вилити зверху яйця, посолити, смажити до готовності білка. Жовток бажано залишити рідкою або напіврідкою.

4

Подавати з тостами або обсмаженою хлібом.

Дивіться також:  Смачний плов з качки