Артишоки, фаршировані грибами

Артишоки, фаршировані грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Артишоки – 6 шт.
Лимон – 1 – половина лимона на артишоки, 2 – ая половина для варіння
Морська сіль – за смаком
Вершкове масло – 2 столові ложки
Часник – 2 зубчики часнику, подрібненого
Ріпчаста цибуля – 1 маленька цибулина, дрібно рубана
Гриби – 1 стакан рубаних (свіжих)
Шинка – 1/2 склянки нарізаної шинки (якщо вегетаріанська кухня – не класти)
Вершки – 1/4 стакан
Сир пармезан – 2-3 столові ложки (тертий)
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Цибуля зелена – за смаком
Панірувальні сухарі – 1 столова ложка

Як приготувати Артишоки, фаршировані грибами