Соковита гарбуз з яблуками, запечена в горщиках

Чарівне поєднання простих компонентів, яке змусить поринути у данські згадування.

Інгредієнти

Гарбуз — 300 г
Яблука — 1 шт.
Родзинки — 50 г
Сік лимона — 1 ст. л.
Кориця — 1 ч. л. на розсуд кухаря
Цукор — 2 ст. л. на розсуд кухаря
Горіхи — 50 г на розсуд кухаря

Як приготувати Соковитий гарбуз з яблуками, запечена в горщиках

Гарбуз – дуже поживний і смачний продукт, в якому виникло неосяжне достаток корисних речовин. З цього розкішного овоча, можна приготувати незліченна різноманітність дивовижних страв, абсолютно простих у своєму виконанні.

Покроковий рецепт

Гарбуз гармонує з значною кількістю продуктів. Внаслідок даних комбінацій, виходять приголомшливі результати, які, безперечно, ощасливлять любителів смачно поїсти.

Позбавляємо гарбуз і яблука від шкірки, насіння і волокон. Кришимо компоненти на кубики. Родзинки ретельно споліскують у теплій воді.

Раніше заготовлену посуд, заливаємо ледь помітний об’єм рідини і кладемо шару складових (гарбуз, ізюм, яблуко).

Поверх укладених шарів, бризкаємо лимонний сік, насипаємо цукор і корицю.

Поміщаємо в напередодні розігріту духовку і відраховуємо 30-60 хвилин, залежить від розміру скибочок.
Коли гарбуз придбає м’якість — страва готова. Подавайте в горщиках або в іншому посуді, як Вам заманеться.
Кулінарних звершень.

Дивіться також:  Спаржа, запечена в сирі