Бісквітний рулет з малиною-Зебра

Бісквітний рулет з малиною-Зебра – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ось такий веселий, смугастий рулетик зі свіжою малиною і сирно-вершковою начинкою.

Інгредієнти

Для бісквітного тіста:
Яйця курячі – 5 шт.
Цукор – 120-150 г
Розпушувач – 1/2 чайної ложки
Борошно 160 г
Какао – 2 столові ложки
Для крему:
Вершки – 250 мл (для збивання не менше 30 %)
Цукрова пудра – за смаком
Загущувач для вершків – 1 пакетик
Сирна маса – 250 г
Малина – 1 склянка (свіжа)

Як приготувати Бісквітний рулет з малиною-Зебра