Торт з марципаном Шоколадне натхнення

Торт з марципаном Шоколадне натхнення – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Горіхова нотка додасть унікальності вашого десерту, не кожен гість визначить склад такого тортика.

Інгредієнти

Бісквіт – 3 коржа
Пломбирный крем – *
Молоко – 130 мл
Цукор – 120 гр
Яєчні жовтки – 3 шт
Ванільний цукор – 2 гр
Вершки 33% – 350 мл
Шоколадний ганаш – *
Молоко – 10 ст. ложок
Цукор – 6 ст. ложки
Какао – 6 ст. ложки
Вершкове масло – 80 гр
Марципан – *
Сирий мигдаль – 250 гр
Ванільний цукор – 2 гр
Цукрова пудра – 250 гр
Яєчний білок – 2 шт

Як приготувати Торт з марципаном “Шоколадне натхнення”