Горіхова нотка додасть унікальності вашого десерту, не кожен гість визначить склад такого тортика.
Інгредієнти
Бісквіт – 3 коржа | |
Пломбирный крем – * | |
Молоко – 130 мл | |
Цукор – 120 гр | |
Яєчні жовтки – 3 шт | |
Ванільний цукор – 2 гр | |
Вершки 33% – 350 мл | |
Шоколадний ганаш – * | |
Молоко – 10 ст. ложок | |
Цукор – 6 ст. ложки | |
Какао – 6 ст. ложки | |
Вершкове масло – 80 гр | |
Марципан – * | |
Сирий мигдаль – 250 гр | |
Ванільний цукор – 2 гр | |
Цукрова пудра – 250 гр | |
Яєчний білок – 2 шт |
Як приготувати Торт з марципаном “Шоколадне натхнення”
Сторінка: 1 2