Бісквітний торт з сирним кремом і малиновим джемом

Бісквітний торт з сирним кремом і малиновим джемом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Простий, але смачний торт з малиновим прошарком і сирним ніжним кремом підійде на будь яке свято.

Інгредієнти

Бісквіт:
Борошно 280 – 280-300 гр.
Сода – 8 гр.
Сіль – 1 ч. л.
Цукор – 310 гр.
Яйця – 2 шт.
Вершкове масло – 130 гр.
Молоко – 270 мл
Винний оцет – 1 ст. л.
Крем:
Вершковий сир – 500 гр.
Вершки жирні – 100 мл
Масло вершкове – 150 гр.
Цукрова пудра – 150 гр.
Сік малини або барвник – за бажанням
Прошарок:
Малина – 200 гр.
Цукор – за вашим смаком
Вода – опціонально
Прикраса:
Ягоди, фрукти, зефір… – за бажанням

Як приготувати Бісквітний торт з сирним кремом і малиновим джемом