Бісквітний шоколадний рулет з фісташками

Бісквітний шоколадний рулет з фісташками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Для тіста:
Яйця курячі – 4 шт.
Цукор – 120 г
Борошно – 60 г
Какао – 60 г ( приблизно, 6 столових ложок без гірки)
Кава – 1 чайна ложка (швидкорозчинне)
Мигдальний сироп для просочення коржа
Для крему:
Суха суміш для пудингу – 40 г
Молоко – 0,5 літрів
Вершки – 250 мл (35%)
Цукрова пудра – 100 г (або за смаком)
Для глазурі:
Шоколад – 70 г
Вершкове масло – 70 г

Як приготувати Бісквітний шоколадний рулет з фісташками