Рецепт улюбленого торта “Панчо”, готується дуже легко, для начинки можна використовувати не тільки ананаси, а й будь-які інші фрукти на ваш смак.
Інгредієнти
Бісквітні коржі – 800г Я використовувала готові бісквітні коржі, Ви можете приготувати їх самостійно | |
Сметанний крем | |
Сметана 25% жирності – 650г Замість сметани можна використовувати жирні вершки | |
Цукрова пудра – 125г | |
Начинка | |
Ананаси консервовані – 500г | |
Глазур | |
Шоколад гіркий – 1 плитка | |
Вершкове масло – 30-40г | |
Молоко – 1 ст. л. |
Як приготувати Бісквітний торт “Панчо” на сметані з ананасами
Сторінка: 1 2