Бісквітний торт Панчо на сметані з ананасами

Бісквітний торт Панчо на сметані з ананасами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт улюбленого торта “Панчо”, готується дуже легко, для начинки можна використовувати не тільки ананаси, а й будь-які інші фрукти на ваш смак.

Інгредієнти

Бісквітні коржі – 800г Я використовувала готові бісквітні коржі, Ви можете приготувати їх самостійно
Сметанний крем
Сметана 25% жирності – 650г Замість сметани можна використовувати жирні вершки
Цукрова пудра – 125г
Начинка
Ананаси консервовані – 500г
Глазур
Шоколад гіркий – 1 плитка
Вершкове масло – 30-40г
Молоко – 1 ст. л.

Як приготувати Бісквітний торт “Панчо” на сметані з ананасами