Бісквітний торт Панчо на сметані з ананасами

Рецепт улюбленого торта «Панчо», готується дуже легко, для начинки можна використовувати не тільки ананаси, а й будь-які інші фрукти на ваш смак.

Інгредієнти

Бісквітні коржі — 800г Я використовувала готові бісквітні коржі, Ви можете приготувати їх самостійно
Сметанний крем
Сметана 25% жирності — 650г Замість сметани можна використовувати жирні вершки
Цукрова пудра — 125г
Начинка
Ананаси консервовані — 500г
Глазур
Шоколад гіркий — 1 плитка
Вершкове масло — 30-40г
Молоко — 1 ст. л.

Як приготувати Бісквітний торт «Панчо» на сметані з ананасами

Простий в приготування тортик, ситний і дуже смачний.

Покроковий рецепт

Для початку робимо крем:
Збиваємо сметану і додаємо до неї цукрову пудру.

Відокремлюємо сік від ананасів

Один корж просочуємо соку ананаса


Залишилися коржі нарізаємо невеликими кубиками і кладемо в глибоку чашу, додаємо заздалегідь приготовлений крем, приблизно 2/3, (частина крему необхідно залишити для покриття торта зверху) і акуратно перемішуємо, намагаючись не перемішати, щоб шматочки коржів сильно не розсипалися, і все не перетворилося в однорідну масу

До отриманої маси додаємо ананаси, і також акуратно розмішуємо

Далі нашу отриману масу акуратно викладаємо на просочений ананасовим соком корж у вигляді гірочки, і змащуємо залишилися кремом


Тепер нам залишається тільки зробити глазур, для цього в невелику тарілочку розламуємо плитку шоколаду, додаємо вершкове масло, молоко, і ставимо в мікрохвильову піч на 1-2 хвилини, при цьому періодично перемішуючи. Також можна зробити все це на водяній бані


На завершення поливаємо наш тортик глазур’ю і відправляємо в холодильник на пару годин, щоб він просочився.

ПРИЄМНОГО ВСІМ АПЕТИТУ! 🙂

Дивіться також:  Шоколадний торт з сирними кульками і меренгою