.

Інгредієнти
| Для тіста: | |
| Яйця курячі – 4 шт. | |
| Цукор – 120 г | |
| Борошно – 60 г | |
| Какао – 60 г ( приблизно, 6 столових ложок без гірки) | |
| Кава – 1 чайна ложка (швидкорозчинне) | |
| Мигдальний сироп для просочення коржа | |
| Для крему: | |
| Суха суміш для пудингу – 40 г | |
| Молоко – 0,5 літрів | |
| Вершки – 250 мл (35%) | |
| Цукрова пудра – 100 г (або за смаком) | |
| Для глазурі: | |
| Шоколад – 70 г | |
| Вершкове масло – 70 г |
Як приготувати Бісквітний шоколадний рулет з фісташками
Сторінка: 1 2
