Бісквітний торт Черепаха зі сметанним кремом і шоколадом

З тіста спекти основу — великий корж і печива. Основу змастити кремом і викласти печиво гіркою, у формі черепахи, змащуючи кожен шар кремом. Для прикраси: шоколад, горіхи, кокосова стружка

Інгредієнти

Тісто:
Яйце — 6
Цукор — 2 склянки
Сода — 0,5 чайної ложки
Сіль — На кінчику ножа
Борошно — 2,5 склянки
Крем:
Цукор — 1 склянка
Вершкове масло — 200 г
Сметана — 2,5 склянки
Посипка:
волоський горіх — за бажанням
кокосова стружка — за бажанням
тертий шоколад або шоколадна глазур — за бажанням

Як приготувати Бісквітний торт «Черепаха» зі сметанним кремом і шоколадом

Дуже смачний ніжний торт. Подобається і дорослим і дітям. Всі в захваті від смаку! Приємного апетиту!

Покроковий рецепт

Готуємо тісто, змішуємо інгредієнти

Випікаємо основу для торта

Випікаємо з решти тіста печиво, викладаємо тісто чайною ложкою. Бісквіти повинні бути м’які, легкі, повітряні.

Готуємо крем: збиваємо цукор (1 склянка), вершкове масло (200 г), потім додаємо сметану (2,5 склянки), збиваємо міксером.

На великий корж,основу, викладаємо печиво у формі гірки, промазуючи кожен шар печива кремом. Формуємо вид черепахи: панцир, голова, лапки. Зверху можна прикрасити волоським горіхом, тертим шоколадом, шоколадною глазур’ю, кокосовою стружкою.

Готовий торт винести на холод, дати просочитися кремом. Перед вживанням занести, дати відстоятися, торт буде дуже ніжним, м’яким.

Дивіться також:  Торт з марципаном Шоколадне натхнення