Бісквітний торт на згущеному молоці з полуницею

Бісквітний торт на згущеному молоці з полуницею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжний бісквіт в поєднанні з чарівним кремом і свіжою полуницею – ідеальний рецепт будь-ласуни. Готується же торт просто, швидко з найбільш доступних продуктів.

Інгредієнти

Склад тіста:
Борошно – 140 г
Яйця курячі – 2 штуки
Сіль – на кінчику ножа
Розпушувач – 8 грам
Згущене молоко – 1 банка
Для крему:
Ванілін – за смаком
Вершки жирні (33%) – 250 грам для збивання
Цукрова пудра – 40 грам
Полуниця – 800 грам

Як приготувати Бісквітний торт на згущеному молоці з полуницею