Рецепт улюбленого торта “Панчо”, готується дуже легко, для начинки можна використовувати не тільки ананаси, а й будь-які інші фрукти на ваш смак.

Інгредієнти
| Бісквітні коржі – 800г Я використовувала готові бісквітні коржі, Ви можете приготувати їх самостійно | |
| Сметанний крем | |
| Сметана 25% жирності – 650г Замість сметани можна використовувати жирні вершки | |
| Цукрова пудра – 125г | |
| Начинка | |
| Ананаси консервовані – 500г | |
| Глазур | |
| Шоколад гіркий – 1 плитка | |
| Вершкове масло – 30-40г | |
| Молоко – 1 ст. л. |
Як приготувати Бісквітний торт “Панчо” на сметані з ананасами
Сторінка: 1 2
