Простий, але смачний торт з малиновим прошарком і сирним ніжним кремом підійде на будь яке свято.
Інгредієнти
Бісквіт: | |
Борошно 280 – 280-300 гр. | |
Сода – 8 гр. | |
Сіль – 1 ч. л. | |
Цукор – 310 гр. | |
Яйця – 2 шт. | |
Вершкове масло – 130 гр. | |
Молоко – 270 мл | |
Винний оцет – 1 ст. л. | |
Крем: | |
Вершковий сир – 500 гр. | |
Вершки жирні – 100 мл | |
Масло вершкове – 150 гр. | |
Цукрова пудра – 150 гр. | |
Сік малини або барвник – за бажанням | |
Прошарок: | |
Малина – 200 гр. | |
Цукор – за вашим смаком | |
Вода – опціонально | |
Прикраса: | |
Ягоди, фрукти, зефір… – за бажанням |
Як приготувати Бісквітний торт з сирним кремом і малиновим джемом
Сторінка: 1 2