Надзвичайно красивий шоколадний, в міру солодкий торт з солодкими кокосово-сирними кульками всередині. Секрет отримання такого темного бісквіту читайте нижче.
Інгредієнти
Сирні кульки: | |
Сир – 300 г | |
Жовток курячий – 3 шт. | |
Цукор – 70 г | |
Кокосова стружка – 50 г | |
Крохмаль – 3 столові ложки без гірки | |
Шоколадне тісто: | |
Курячий білок – 5 шт. | |
Жовток курячий – 5 шт. | |
Цукор – 50 +50 м (для білків і жовтків) | |
Шоколад – 50 г | |
Вершки – 2 столові ложки | |
Крохмаль – 2 столові ложки | |
Борошно – 2 столові ложки | |
Какао – 3-4 столові ложки | |
Сіль – щіпка | |
Сода – на кінчику ножа | |
Ванілін – 5 г | |
Італійська Меренга: | |
Цукор – 200 г | |
Вода – 50 мл | |
Лимонний сік – 1 чайна ложка | |
Курячий білок – 3 шт. |