Шоколадний торт з сирними кульками і меренгою

Шоколадний торт з сирними кульками і меренгою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Надзвичайно красивий шоколадний, в міру солодкий торт з солодкими кокосово-сирними кульками всередині. Секрет отримання такого темного бісквіту читайте нижче.

Інгредієнти

Сирні кульки:
Сир – 300 г
Жовток курячий – 3 шт.
Цукор – 70 г
Кокосова стружка – 50 г
Крохмаль – 3 столові ложки без гірки
Шоколадне тісто:
Курячий білок – 5 шт.
Жовток курячий – 5 шт.
Цукор – 50 +50 м (для білків і жовтків)
Шоколад – 50 г
Вершки – 2 столові ложки
Крохмаль – 2 столові ложки
Борошно – 2 столові ложки
Какао – 3-4 столові ложки
Сіль – щіпка
Сода – на кінчику ножа
Ванілін – 5 г
Італійська Меренга:
Цукор – 200 г
Вода – 50 мл
Лимонний сік – 1 чайна ложка
Курячий білок – 3 шт.

Як приготувати Шоколадний торт з сирними кульками і меренгою