Бутерброди — деруни

Час приготування: 30 хвилин

На сніданок або перекус ці бутерброди відмінно підійдуть.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
картопля свіжий — 4 середні шт
яйце — 1 шт
сіль — за смаком
перець — за смаком
батон — 6 шматочків
цибуля ріпчаста — 1 невелика головка

Як приготувати Бутерброди — деруни

Закуска на швидку руку. Прості інгредієнти, швидко готується.

Покроковий рецепт

1

Картоплю миємо, чистимо, натираємо на тертці, віджимаємо.

2

Солимо, перчимо, додаємо дрібно нарізану цибулю.

3


Додаємо яйце, все добре перемішуємо.

4

Ложкою викладаємо картоплю зверху на скибочки батона.

5

Розігріваємо сковороду, наливаємо трохи олії. Акуратно укладаємо наші бутерброди вниз картоплею. Смажимо до готовності близько 15-20 хвилин на помірному вогні.

6

Готові бутерброди викладаємо на тарілку, прикрашаємо й подаємо. Можна їсти як холодними, так і гарячими.

Дивіться також:  Шашлички з сосисок в лаваші