Бутерброди – деруни

На сніданок або перекус ці бутерброди відмінно підійдуть.

Інгредієнти

картопля свіжий — 4 середні шт
яйце — 1 шт
сіль — за смаком
перець — за смаком
батон — 6 шматочків
цибуля ріпчаста — 1 невелика головка

Як приготувати Бутерброди – деруни

Закуска на швидку руку. Прості інгредієнти, швидко готується.

Покроковий рецепт

Картоплю миємо, чистимо, натираємо на тертці, віджимаємо.

Солимо, перчимо, додаємо дрібно нарізану цибулю.


Додаємо яйце, все добре перемішуємо.

Ложкою викладаємо картоплю зверху на скибочки батона.

Розігріваємо сковороду, наливаємо трохи олії. Акуратно укладаємо наші бутерброди вниз картоплею. Смажимо до готовності близько 15-20 хвилин на помірному вогні.

Готові бутерброди викладаємо на тарілку, прикрашаємо й подаємо. Можна їсти як холодними, так і гарячими.

Дивіться також:  Бутерброд з оселедцем і буряком