Бюджетна студентська вуха

Набридло готує суп з картоплею і макаронами? Тоді варто приготувати рибний бульйон і доповнити його картоплею і смачний обід вам забезпечений!

Інгредієнти

картопля — 6 шт.
цибуля — 1 шт.
морква — 1/3 шт.
рибні голови — 2 шт.
яйце — 2 шт.
лавровий лист — 2-3 шт.

Як приготувати Бюджетна студентська вуха

Продовжуємо готувати студентські рецепти,спрямовані на приготування нескладних і недорогих страв! Коли тільки переїхала від батьків,то думала ,що суп -це найскладніше, причому я закритими очима могла приготувати десерти! І тільки потім до мене дійшло,що суп – це не те мистецтво,якому треба вчитися і тепер хочу це донести до інших людей!

Покроковий рецепт

Насамперед ставимо варитися бульйон : у воду кидаємо риб’ячі голови,сіль і лавровий лист і варимо до готовності.

Тим часом чистимо картоплю й нарізаємо на невеликі кубики.

Ріжемо цибулю,натираємо моркву і обсмажуємо на сковороді.

Як тільки зварився бульйон, виймаємо голови і проціджуємо його. Потім додаємо картоплю і варимо до готовності.

Очищаємо голови від м’яса і додаємо до напівготової картоплі.

В цей час відварюємо яйця і ріжемо на дрібні кубики.

До готової картоплі додаємо зажарку, яйце і доводимо до смаку спеціями. Вимикаємо вогонь і додаємо трохи свіжого або замороженого кропу.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Суп з гусака з вермішеллю