Часникові грінки

Для таких грінок підійде будь-який хліб, житній, білий або батон нарізний

Інгредієнти

Хліб — Півбуханки
Часник — 2-3 головки
Масло рослинне — 3 столові ложки
Сіль, перець — За смаком

Як приготувати Часникові грінки

Часникові сухарики чудово підійдуть до будь-якого супу, особливо добре поєднуються з гороховим супом

Покроковий рецепт

Приготуємо необхідні інгредієнти. В рецепті взятий хліб Дарницький, але можна взяти будь-який інший, або змішати два-три сорти.

Ріжемо хліб на кубики

Змішуємо в мисці масло, сіль, перець і видавлюємо часник через чеснокодавку, ретельно розмішуємо

Розігріваємо духовку до 150 градусів. Викладаємо хліб на деко і поливаємо підготовленою сумішшю. Добре все перемішуємо руками, щоб рівномірно розподілити масло, часник і спеції. Можна трохи підсолити хліб зверху. Відправляємо деко в духовку на 15-20 хвилин

Грінки повинні трохи зарум’яниться, дістаємо, остуджуємо і можна додавати в супи, салати.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Святкові бутерброди з копченою куркою