Часниковий соус з авокадо і горіхів

5 хвилин і чарівний зелений соус з авокадо готовий! Зроблено із простих і доступних інгредієнтів, таких як авокадо, оливкова олія, кінза, лайм, часник і петрушка!

Інгредієнти

авокадо — 1 плід
фасованих листя петрушки і кінзи (разом) — 1 чашка
часнику — 2 зубчики
халапеньо — 1 шт. перегородки і насіння видалені
лайма — сік одного лайма (або двох, за бажанням)
води — 1/2 склянки
оливкової олії — 1 / 2 склянки
солі — 1 чайна ложка
фісташок (або інші горішки) — 1/2 склянки

Як приготувати Часниковий соус з авокадо і горіхів

Я робила цей авокадный соус не один раз і пробувала приготувати його з іншими видами горіхів (волоські горіхи і мигдаль). Вийшло просто відмінно, але смак, звичайно, програє фісташкам. Бажано використовувати очищені фісташки. Витратьте час на чистку або купіть очищені, це варто того!

Покроковий рецепт

Подрібніть всі інгредієнти, крім фісташок, в кухонному комбайні або чаші бюлендера.

Додати фісташки і ще раз подрібніть, поки вся маса не стане однорідною ( все залежить від того, яку консистенцію ви хочете).

Подавати отриману смакоту в якості спреду або соусу. якщо хочете соус рідкіше, додайте додатково воду або масло. Такий соус підійде для заправки салатів або маринаду.

Дивіться також:  Томатно-часниковий соус для шашлику