Часниковий соус з болгарським перцем

Жовтий соус з болгарського перцю з ніжним часниковим смаком.

Інгредієнти

Болгарський перець — 1 шт. (200 г)
Вершкове масло — 20 г
Вершки — 180 мл
Часник — 2 зубчики
Кріп — 20 г
Сіль — щіпка
Мелений чорний перець — щіпка
Борошно — 2 ст. л. (кукурудзяна)

Як приготувати Часниковий соус з болгарським перцем

Соус з-за жовтого перцю виходить сонячного кольору. Ви можете використовувати зелений або червоний перець. Смак від цього не зміниться, а колір порадує око. Кукурудзяне борошно я використовую в соусах, так як вона не утворює грудок. Якщо ви будете використовувати пшеничне борошно, розведіть її попередньо в холодній воді. Так, у Вас зменшуватися шанси на утворення грудок. Часник в даному рецепти кладіть на власний розсуд і смак. Інгредієнти розраховані на 6 порцій.

Покроковий рецепт

Болгарський перець помити, видалити серцевину, порізати. Розтопити в невеликій каструльці масло, закинувши туди ж перець. Смажити близько 5 хвилин, помішуючи.

Додати вершки і рубаний часник, варити ще 2-3 хвилини.

Все перекласти в блендер і подрібнити.

Повернути суміш в каструлю, додати рубаний кріп, сіль, перець мелений і борошно. Перемішати, підігріти, не доводячи до кипіння. Остудити.

Подавати соус до овочів або риби.

Дивіться також:  Дієтичні картопляні чіпси з йогуртово-часниковим соусом