Чебуреки

Час приготування: 20 хвилин

Цей рецепт просто не може у Вас не вийде! Приготуємо ідеальні чебуреки разом?

Інгредієнти

Кількість порцій: 7
Готове тісто — 1 упак.
Мною використовувалася продукція «Тестів» – це круглі заготовки з свіжого тіста щільної консистенції у кількості 14 шт.
Борошно — 1 ст. л.
Буде потрібно для розкачування і надання правильної форми
Вода — 1 ст. л.
Потрібно, щоб пройтися по краю для більшого склеювання
Фарш свинячий — 500 р.
Ідеальне поєднання, якщо Ви використовуєте свинину і яловичину
Цибуля ріпчаста — 1 головка
Якщо Ви любитель цибулі, то можна і більше
Сіль, перець — 0,5 ч. л.
Соняшникова олія — Для смаження

Як приготувати Чебуреки

Далеко не кожна господиня може похвалитися великою кількістю вільного часу: робота, сім’я, діти, собаки, домашні турботи і цей список кожна може доповнити чимось своїм. Але похвалитися смачними хрусткими чебуреками тепер може кожна. Цей нехитрий рецепт, то що Вам потрібно.

Покроковий рецепт

1


Крок 1: насамперед необхідно підготувати всі інгредієнти і переконатися в їх наявності. Потім, почнемо з самого неприємного на кухні – нарізки цибулі: очищаємо одну головку ріпчастої цибулі. Очищену половинку кладемо на дошку і дрібно нарізаємо кубиками, також чинимо з другої.

2

Крок 2: З’єднуємо 500 р. фаршу і подрібнену цибулю в окремому посуді. На цьому етапі також додаємо спеції, солимо, перчимо.

3

Крок 3: Підготовлюємо робоче місце для формування чебуреків: посипаємо борошном стіл. Розкриваємо упаковку з готовим тестом і тонко розкачуємо заготовки.

4

Крок 4: Настав самий відповідальний етап. Формуємо наші чебуреки. Умовно поділяємо коло на дві половини, одну – викладаємо начинку: приблизно 1-1,5 ст. л. фаршу на один чебурек. Трохи промаківающімі край водою, потім, накриваємо іншої вільної половиною, скріплюємо разом і закріплюємо за допомогою виделки або використовуючи спеціальний інструмент, для отримання красивого краю.

5

Крок 5: Готуємо сковороду: розігріваємо з великою кількістю соняшникової або іншої олії. У мене вийшло одночасно розмістити на сковороді тільки два за один раз.

6

Крок 6: Перевертаємо і ретельно обсмажуємо з іншого боку до появи золотистої скоринки.

7

Крок 7: Готово! Можна запрошувати до столу сім’ю і пригощати чебуреками на швидку руку.

Дивіться також:  Суп з міні — галушками