Червона квасоля з мясом, запечена в горщиках

Замінить повноцінний обід.

Інгредієнти

Квасоля біла – — 1 стакан
М’ясо (будь-яке, у мене – яловичина) – — 360 грам
Середніх морквини — дві
Велика цибулина — одна
Сметана — дві ложки
Сіль — на смак
Соняшникова олія — для смаження

Як приготувати Червона квасоля з м’ясом, запечена в горщиках

Дуже ситне і смачне блюдо, припаде до душі кожному.

Покроковий рецепт

Нам знадобиться:


Квасолю заздалегідь замочуємо години на два. Моєму, проваримо 15 хвилин.



М’ясо ріжемо на шматочки; цибуля, морква – так само.


. Смажимо шматочки м’яса з цибулею, солимо в кінці.




Горщик змащуємо зсередини сметаною. Викладаємо шарами – морква (присолити), квасоля (теж посолити), обжарку. Наверх – сметана.



Накриваємо кришкою і в духовку. Температуру ставимо 160 градусів, поступово доводимо до 200. Тушкуємо півтори години. Відразу не діставайте, нехай «потомитися», як у печі.

Дивіться також:  Рулет з телятини і свинини