Унікальний десерт, який можна приготувати швидко. Такий варіант страви, можливо, зустріти в кафе або ресторанах. Але, коли хочеться порадувати близьких справжньої високої французької кухні зовсім не обов’язково виходити з дому. Цілком можливо приготувати представлений десерт самостійно.
250 грам сиру;
2 яйця;
ваніль на кінчику ножа або ванільний цукор;
склянка борошна;
дві ложки вершкового масла;
1 манго;
пакетик желатину;
100 мл вишневого соку.
1. Сир розімніть з цукром виделкою.
2. В окремій ємності збийте яйця до стану піни і змішайте з сиром. Збийте інгредієнти в блендері, додайте ванільний цукор і борошно.
3. Силіконову форму змастіть вершковим маслом і вилийте тісто. Надішліть готуватися чізкейк на двадцять хвилин.
4. Манго наріжте красиво.
5. У вишневому соку розчиніть желатин.
6. Готовий чізкейк обріжте по діаметру келиха. Викладіть його на дно посуду. Зверху покладіть манго і залийте масою. Відправте в холодильник застигати до готовності.