Кекс з кукурудзяної крупи та консервованої кукурудзи

Кекс з кукурудзяної крупи та консервованої кукурудзи — прекрасна закуска до супу

Інгредієнти

Кукурудзяна крупа — 200 гр.
Молоко — 250 мл
Яйця — 2 шт.
Консервована кукурудза — 1 банку
Розпушувач — 1 упаковка
Сіль — за смаком

Як приготувати Кекс з кукурудзяної крупи та консервованої кукурудзи

Для всіх любителів кукурудзи, а я впевнена таким у світі дуже багато присвячується це кекс – з кукурудзяної крупи і начинки консервований кукурудзяної. Так би мовити, двічі кукурудзяний. Це ідеальний варіант до чаю і заміна солодкої випічки

Покроковий рецепт

1. Кукурудзяну крупу залити молоком і дати настоятися хоча б півгодини.

2. Додати кукурудзяну крупу яйця, розпушувач.

3 . Консервовану кукурудзу. Добре розмішати.

4. Форму для кексу змастити рослинним маслом і вилити в неї тісто. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

5. Дістаємо кекс, кілька хвилинок остуджуємо, даємо «відпочити» і подаємо до столу.

6. Кекс дуже красиво виглядає в розрізі, він вийшов дуже розсипчастим і з приголомшливим аромат кукурудзи.

Дивіться також:  Шоколадні фонданы (кекси)