Кекс з кукурудзяної крупи та консервованої кукурудзи

Кекс з кукурудзяної крупи та консервованої кукурудзи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Кукурудзяну крупу залити молоком і дати настоятися хоча б півгодини.

2. Додати кукурудзяну крупу яйця, розпушувач.

3 . Консервовану кукурудзу. Добре розмішати.

4. Форму для кексу змастити рослинним маслом і вилити в неї тісто. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

5. Дістаємо кекс, кілька хвилинок остуджуємо, даємо “відпочити” і подаємо до столу.

6. Кекс дуже красиво виглядає в розрізі, він вийшов дуже розсипчастим і з приголомшливим аромат кукурудзи.