Картопля виходить дуже смачний і ароматний. Рецепт цієї страви привезений з містечка Колва, що на самому півдні штату Гоа в Індії.

Інгредієнти
| Картопля – 1 кг. | |
| Часник – 1 головка | |
| Корінь імбиру – 70 гр. | |
| Зелень заморожена – 3 столові ложки | |
| Сіль – за смаком | |
| Майонез – 3 столові ложки | |
| Гвоздика – 3-4 шт. | |
| Зіра – 1 столова ложка | |
| Паприка – 2 столові ложки | |
| Гарам масала – 1 столова ложка | |
| Листя пажитника сушені – 1 столова ложка | |
| Насіння пажитника – 1/2 їдальні ложки | |
| Чорний кмин – 1 столова ложка | |
| Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
| Коріандр цілий – 1 столова ложка | |
| Гірчиця – 3 чайні ложки | |
| Йогурт – 250 мл | |
| Масло вершкове – 50 гр. |
Як приготувати Картоплю, запечену з йогуртом
Сторінка: 1 2
