Картопля, запечена в духовці з орегано, цибулею і часником в сметанному соусі

Ароматна картопля, запечена шматочками в духовці. Для аромату я додала орегано, цибулю і часник, промазавши все сметаною

Інгредієнти

Картопля — 1 кг
Часник — 1 головка
Цибуля — 4 ш.
Сіль — 1 ст. л.
Чорний перець — 2 ч. л.
Коріандр — 3 ч. л.
Орегано — 1ст. л.
Сметана — 250 мл
Рослинна олія — 30 мл

Як приготувати Картоплю, запечену в духовці з орегано, цибулею і часником в сметанному соусі

Картопля настільки звичний нам продукт, що буває дуже складно придумати з ним нове і незвичайне блюдо. Але все можливо, якщо захотіти. Пропоную приготувати запечену в духовці картоплю з цибулею, часником, орегано і коріандром

Покроковий рецепт

1. Картоплю помити, очистити і нарізати великими шматками. Скласти на деко.

2. Цибулю помити, очистити від лушпиння і нарізати півкільцями. Додати картоплі.

3. Часник очистити і нарізати тонкими пластинами. Додати картоплі.

4. Влити рослинне масло. Додати всі спеції.


5. Влити сметану і воду, і добре перемішати. Запекти в духовці при 200 градусах 50-60 хвилин. В кінці можна включити гриль, щоб шматки картоплі трохи підрум’янилися

Дивіться також:  Відбивна грудка під шубкою