Кекси з аґрусом на кефірі
Інгредієнти
Яйця — 2 шт. | |
Кефір — 150 мл | |
Рослинна олія — 30 мл | |
Борошно — 200 гр. | |
Аґрус — 150 гр. | |
Розпушувач — 1 ч. л. |
Як приготувати Кекси з аґрусом на кефірі
Ніжні, повітряні, просто тануть у роті, з легкою кислинкою – такі кекси можна дати дитині в школу, або вранці з’їсти з кавою або чаєм. Вони дуже легко готуються і не вимагають ніяких спеціальних навичок. З ними може впоратися навіть починаюча господиня.
Покроковий рецепт
1. Яйця розмішати з цукром. Додати кефір, рослинне масло і добре розмішати.
2. Додати борошно з розпушувачем і ретельно розмішати, щоб не було грудок.
3. Ягоди агрусу промити, відірвати гілочки і просушити. Додати в тісто.
4. Формочки змастити рослинним маслом і налити в них тісто. Поставити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.