Простий рецепт за допомогою якого кожна господиня зможе підкорити гостей за столом
Інгредієнти
Оселедець — 1 оселедець | |
Цибуля — 1 цибулина | |
Картопля — 3 картоплі | |
Морква — 1 морква | |
Яйця — 3 яйця | |
Буряк — 1 буряк | |
Майонез — 100 мл |
«Оселедець під шубою» – ситний і калорійний салат, який допоможе протриматися за столом всю ніч. Це один з найпопулярніших російських салатів. Без оселедця під шубою не обходиться жодне свято, особливо новорічні свята.
Покроковий рецепт
Варимо всі потрібні овочі. Морква з картоплею в одній каструлі, буряк і яйця варимо в різних ємностях. Чистимо оселедець.
Нарізаємо оселедець і викладаємо на блюдо.
Натираємо на великій тертці цибулю і викладаємо зверху на оселедець. Змащуємо майонезом .
Натираємо на маленькій тертці картоплю, викладаємо і змащуємо майонезом.
Натираємо на маленькій тертці моркву, викладаємо зверху картоплі і змащуємо майонезом
Натираємо на маленькій тертці яйця, викладаємо зверху моркви і змащуємо майонезом
Натираємо на маленькій тертці буряк , викладаємо на блюдо і рясно змащуємо майонезом.