Класична оселедець під шубою

Простий рецепт за допомогою якого кожна господиня зможе підкорити гостей за столом

Інгредієнти

Оселедець — 1 оселедець
Цибуля — 1 цибулина
Картопля — 3 картоплі
Морква — 1 морква
Яйця — 3 яйця
Буряк — 1 буряк
Майонез — 100 мл

Як приготувати Класична оселедець під шубою

«Оселедець під шубою» – ситний і калорійний салат, який допоможе протриматися за столом всю ніч. Це один з найпопулярніших російських салатів. Без оселедця під шубою не обходиться жодне свято, особливо новорічні свята.

Покроковий рецепт


Варимо всі потрібні овочі. Морква з картоплею в одній каструлі, буряк і яйця варимо в різних ємностях. Чистимо оселедець.

Нарізаємо оселедець і викладаємо на блюдо.

Натираємо на великій тертці цибулю і викладаємо зверху на оселедець. Змащуємо майонезом .

Натираємо на маленькій тертці картоплю, викладаємо і змащуємо майонезом.

Натираємо на маленькій тертці моркву, викладаємо зверху картоплі і змащуємо майонезом

Натираємо на маленькій тертці яйця, викладаємо зверху моркви і змащуємо майонезом

Натираємо на маленькій тертці буряк , викладаємо на блюдо і рясно змащуємо майонезом.

Дивіться також:  Салат оселедець під шубою з консервів