Класичні сирники зі сметанним кремом

Смачні сирники за класичним рецептом.

Інгредієнти

звичайний сир — 1 пачка
сметана — 2 ст. л. для тіста
розпушувач — 1/2 ч. л.
яйце — 1 шт.
ванілін — 1 упаковка
борошно — 4 — 5 ст. л.
сметана — 4 ст. л. для крему
цукор — 2 ч. л.

Як приготувати Класичні сирники зі сметанним кремом

Сирні сирники, приготовані за класичним рецептом, — це смачний і корисний сніданок або полуденок для всієї родини. Особливо вони подобаються дітям в поєднанні з солодким сметанним кремом.

Покроковий рецепт

1. З допомогою виделки у мисці розім’яти сир, не повинно залишитися великих грудочок.

2. Розбити 1 яйце, перемішати.



3. У тісто додати ½ ч. л. розпушувача, пакетик ваніліну, сметану. Перемішати.

4. Тісто виходить досить рідке. Що б сирники не розтікалися, необхідно додати борошно. Тісто не повинно сильно прилипати до рук.


5. На стіл насипати трохи борошна, на неї викласти 1 ст. л. маси. Обваляти і сформувати сирники.


6. Викласти на розпечену сковороду, через 5 хвилин перевернути і залишити ще хвилини 3. Щоб сирники краще пропеклися і піднялися, їх можна прикрити кришкою. Після перевертання накривати не треба, інакше пропаде апетитна скориночка.


7. Крем: сметану енергійно збити виделкою з цукром.

8. При подачі можна додати свіжих або заморожених ягід.

Дивіться також:  Білково-заварний крем на основі желатину з яблуком