Кокосове печиво

Печиво дуже смачне з легким присмаком кокоса. Просто тане в роті. Дуже подобається дітям.

Інгредієнти

Вершкове масло — 70 г.
Борошно пшеничне вищого сорту — 1 — 1,5 склянки
Кокосова стружка — 1 упаковка (30 грам)
Цукрова пудра — 1/2 склянки
Яйце сире куряче — 1 шт.

Як приготувати Кокосове печиво

Печиво готується досить просто і швидко. Інгредієнти для його приготування легко знайти в будь-якому магазині.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування кокосового печива.

Вершкове масло розтопити і остудити до кімнатної температури.



В кокосову стружку додати цукрову пудру (якщо немає готової, можна зробити самим — розтерти цукор-пісок в міксері або блендері), борошно і перемішати. Потім додати яйце і вершкове масло. Має вийти тісто не дуже круте.

Викласти на змащену маслом папір для випікання довільної форми печиво. Випікати в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці близько 20 хвилин.



Кокосове печиво готове. Подавати можна з чаєм або кавою. Для дітей подавати можна з соком або компотом. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Солодка ковбаска з печива