Консервовані кабачки з часником і прянощами на зиму

Консервовані кабачки з часником і прянощами на зиму – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Із зазначеної кількості інгредієнтів, приблизно, виходить 4 літрових банки консервованих солоних кабачків.

Інгредієнти

середній кабачок – приблизно 3 – 4 кг не беріть великі кабачки, адже у них вже з’являються насіння
цукор – 1ст. (200 гр)
оцет – 1 ст.
вода – 1 літр
сіль – 2 стіл. ложки
Часник – 8-12 зубчиків або за смаком
Цибуля червоний – 1 -2 головки або за смаком
лавровий лист – кілька листочків або за смаком
кріп – кілька гілочок
гвоздика – за смаком
перець духмяний горошком – за смаком

Як приготувати Консервовані кабачки з часником і прянощами на зиму