Крем-суп з гарбуза і червоної сочевиці з часниковими грінками

Крем-суп з гарбуза і червоної сочевиці з часниковими грінками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Крем-суп з гарбуза і червоної сочевиці з часниковими грінками

Інгредієнти

Куряче філе – 200 гр
Гарбуз – 300 гр
Сочевиця червона – 150 гр
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Морква – 1 шт
Хліб білий – 6-8 скибочок
Олію раст. – 2 ст. ложки
Часник – 1 зубчик
Сіль, перець – за смаком
Паприка для грінок – 1/2 ч. л

Як приготувати Крем-суп з гарбуза і червоної сочевиці з часниковими грінками