
Інгредієнти
| Курча – 1 шт. | |
| Вершкове масло – 20 г | |
| Сметана – 4 ст. ложки | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Сіль – за смаком |
Як приготувати Курча тютюну
Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Тушку промити (якщо не розрізана, розрізати по грудці). Злегка відбити з обох сторін, надавши плоску форму. Посолити, поперчити, з внутрішньої сторони змастити сметаною.

Розігріти сковороду з олією.

Викласти курчати.

Зверху покласти кришку-прес (я придавила сковорідкою зі знімною ручкою і каструлею, наповненою водою). Коли внутрішня частина курчати добре зарум’яниться, змастіть спинку сметаною, переверніть її вниз, покладіть прес і смажте до готовності.

Готового курчати подавати з гострим соусом.
Приємного апетиту!
