Курка тушкована в сметані

Час приготування: 1 год 10 хв

Куряче м’ясо в сметанному соусі можна подавати як самостійне блюдо, так і в дуеті з будь-яким гарніром.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
Курячі ніжки і крила — 6-8 штук
цибуля — 1 штука
часник — 1 зубчик
сметана — 4 ст. л.
борошно — 1,5 ст. л.
вода (гаряча) — 1 склянка

Як приготувати Курка тушкована в сметані

Дуже ніжне блюдо з курки.

Покроковий рецепт

1


Куряче м’ясо помити, посолити і викласти в сковороду. Обсмажити з обох сторін, додати нарізану цибулину, зубчик часнику і смажити. Накрити кришкою, трохи зменшити вогонь і тушкувати.

2

В гарячій воді розвести 1,5 ст. л. борошна і додати 4 ст. л. сметани. Гарненько перемішати, щоб не було грудочок. Додати перець, хмелі — сунелі і щіпку солі.

3

Сметанний соус додати до курки і тушкувати на повільному вогні хвилин 40.

4


Свіжу зелень дрібно порубати і додати до готової курки. Можна подавати! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курча з арахісом