Шаурма по-домашньому

Шаурма робиться з будь-якою начинкою – можна пісну, легку або за «правилами».

Інгредієнти

Куряче філе — 1 кг
Гриби — 500 г
Помідори — 0,5 кг
Огірки — 300 г Солоні
Лаваш — 10 шт
Капуста — 500 г
Картопля — 1 кг
Кетчуп — 200 г
Корейська морква — за смаком
Сир — за смаком
Майонез — 300 г

Як приготувати Шаурма по-домашньому

Ще один улюблений варіант повечеряти вдома, але з елементами класики фаст-фуду. Шаурма – не швидкий, але дуже смачний рецепт, який можна застосовувати до страв на вечерю або обід. Снідати шавермой не вийде, надто тяжка вона для багатьох.

Покроковий рецепт




Спочатку готуються всі інгредієнти. Картопля очищається і смажиться, гриби так само. М’ясо окремо прожарюється до повної готовності. Поки одне готується, ріжемо інгредієнти або готуємо до гасіння інші продукти.


Овочі шаткуємо, нарізаємо.

Заздалегідь робимо соус, щоб промащувати лаваш. Майонез з кетчупом змішуємо в рівних пропорціях.


Розкладаємо продукти, розгортаємо лавашный лист. Поступово додаємо по кілька інгредієнтів.


Звертаємо лаваш: загинаємо поздовжню смугу, потім боки. Потім згортаємо повністю. Розкладаємо продукти, розгортаємо лавашный лист. Поступово додаємо по кілька інгредієнтів.

Обсмажуємо на сковороді, щоб не розсипалися.

Готова шаурма зберігається в холодильнику.

Дивіться також:  Рулетики з кабачків, фаршировані куркою і сиром