Курка виходить дуже смачна і ароматна, а також соковита. Підійде як на обід, так і до святкового столу.

Інгредієнти
| Тушка курчати бройлера – 1 шт. | |
| Мед – 1 столова ложка | |
| Майонез – 3 столові ложки | |
| Гірчиця – 3 столові ложки | |
| Корінь імбиру – 50 гр. | |
| Часник – 1 головка | |
| Йогурт без добавок – 100 гр. | |
| Кориця мелена – 1/4 чайної ложки | |
| Імбир сушений мелений – 1 столова ложка | |
| Коріандр мелений – 1 чайна ложка | |
| Перець чорний мелений – 1 чайна ложка | |
| Чікен масала – 1 чайна ложка | |
| Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
| Каррі – 1 чайна ложка | |
| Сіль – за смаком |
Як приготувати Курка запечена цілком у духовці
Сторінка: 1 2
