Рецепт страви привезений з південної частини Китаю. Блюдо дуже цікаве на смак. Містить мед, але він практично не відчувається, а приємно доповнює смак курячого філе.
Інгредієнти
Куряче філе — 1 шт. | |
Барбарис сушений — 1 столова ложка | |
Кунжут — 1 столова ложка | |
Перець чорний мелений — 1/2 чайної ложки | |
Олія рослинна — 1 столова ложка | |
Соєвий соус — 70 мл | |
Часник — 4 зубчики | |
Мед — 1 чайна ложка |
Для приготування курячого філе по-китайськи знадобиться мінімальний набір продуктів, а страва вийде багатим на смак.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування курячого філе по-китайськи.
Філе порізати довільно, скласти в ємність.
Часник видавити через землянку до філе.
Додати барбарис, чорний мелений перець, кунжут і все перемішати.
Додати мед і соєвий соус, добре перемішати. Залишити маринуватися на 30 хвилин.
Розігріти рослинну олію в сковороді, викласти замариноване куряче філе в сковороду і обсмажити м’ясо до готовності на середньому вогні приблизно 10-15 хвилин.
Подавати куряче філе по-китайськи краще за все з рисом. Приємного апетиту!