Куряче філе по-китайськи

Час приготування: 45 хвилин

Рецепт страви привезений з південної частини Китаю. Блюдо дуже цікаве на смак. Містить мед, але він практично не відчувається, а приємно доповнює смак курячого філе.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Куряче філе — 1 шт.
Барбарис сушений — 1 столова ложка
Кунжут — 1 столова ложка
Перець чорний мелений — 1/2 чайної ложки
Олія рослинна — 1 столова ложка
Соєвий соус — 70 мл
Часник — 4 зубчики
Мед — 1 чайна ложка

Як приготувати Куряче філе по-китайськи

Для приготування курячого філе по-китайськи знадобиться мінімальний набір продуктів, а страва вийде багатим на смак.

Покроковий рецепт

1

Підготувати всі інгредієнти для приготування курячого філе по-китайськи.

2

Філе порізати довільно, скласти в ємність.

3

Часник видавити через землянку до філе.

4


Додати барбарис, чорний мелений перець, кунжут і все перемішати.

5


Додати мед і соєвий соус, добре перемішати. Залишити маринуватися на 30 хвилин.

6

Розігріти рослинну олію в сковороді, викласти замариноване куряче філе в сковороду і обсмажити м’ясо до готовності на середньому вогні приблизно 10-15 хвилин.

7



Подавати куряче філе по-китайськи краще за все з рисом. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Смажена стручкова квасоля з кунжутом